Babysang

Velkommen til Babysang i kirkekjelleren tirsdager kl. 12.30. Dette er et tilbud til deg som har barn opp til ca. 1 år. Vi har en sangstund på rundt 40 minutter, hvor vi lærer rim, regler og sanger. Vi bruker rytmeinstrumenter og beveger litt på oss.

Babysang er et fint møtested for mødre og fedre (vi ønsker gjerne å få med flere pappaer!), og etter sangøkten kan man sitte igjen og prate sammen og bli kjent med andre foreldre i nærmiljøet. Ta gjerne med matpakke, så byr vi på kaffe, te og litt snacks.

Våren 2018
Vi starter opp igjen 23. januar kl. 12.30. Det går helt fint å begynne underveis i semesteret. Det blir Babysang hver tirsdag til og med 15. mai, med unntak av vinterferien, påskeferien og 1. mai. En av tirsdagene skal vi synge på Skjoldtunet sykehjem - dato kommer etter hvert.

Pris for Babysang 2018: 200 kr. Dette kan betales kontant, med kort eller via Vipps.

Håper å se deg på Babysang! :)